Etusivu

Omat tuotteet

Turkinhoito

VIPstore tuotteet

Minna Jalosen uniikit pannat

Hinnasto

             

         

Omat tuotteemme

     

Myymme itse tehtyjä tuotteita.

Tuotteemme ovat pelkistettyjä, luonnollisia ja etenkin lemmikeille sopivia! Ja lisäksi ne ovat edullisia verrattuna teollisiin tuotteisiin.

Hoitava rasvamme on saanut alkunsa joululahjaksi tehdystä rasvasta. Ronja keitti äidilleen Sirkulle kuiville ja navetalla rohtuneille käsille tarkoitettua rasvaa pienen purkillisen. Koirien tassujen kuivuessa ja halkeillessa talvisilla karppakeleillä tuli ajatus voisiko samaa rasvaa laittaa koirien anturoihin. Koska tuote oli sopiva koirienkin iholle alkoi sen ahkera käyttö perheessämme. Etenkin koirien tassut ovat kovalla rasituksella sorateillä ja talvisilla ajokeleillä, joten rasva ehkäisee kuivumista ja halkeilua. Siitä saa rohkeasti kysyä lisätietoja!

Hinnat 50ml 5€ ja 100ml 7,5€

Tervainen hyönteiskarkoitteemme on matkannut Savonlinnasta Kanta-Hämeen kautta mukanamme Pyhännälle. Sen resepti on saatu Sirkun siskolta Sirpalta, joka keittelee kyseistä ainetta tutuilleen eteläisemmässä Suomessa hevosten hyönteiskarkoitteeksi. Tuotetta on kehuttu hyväksi ja riittoisaksi etenkin hevosten omistajien keskuudessa. Tämän tuotteen ainoa haaste koirille on siinnä että käytämme aitoa hautatervaa, joka ymmärrettävästi tahraa hieman, joten sitä ei suositella käytettäväksi esimerkiksi sisäkoirille ainakaan runsaina määrinä mutta ulko ja tarhakoirille tuote toimii loistavasti. Se suojaa koiraasi mäkäräisiltä, hyttysiltä ja paarmoilta. Tämä tuote sisältää puhdasta hautatervaa, joka on itsessään antibakteerinen aines, joten tätä voidaan käyttää myös pienten haavojen, nirhaumien ja muiden pienten ihovaurioiden hoitoon!

Hinnat 50ml 6€ ja 100ml 8,5€